KOKEN MET KARAMEL | VAN KARAMELKOFFIE TOT STICKY SPARERIBS  | KARAMELSAUS | TOFFEE | KARAMELRECEPTEN | ZELF KARAMEL MAKEN | SMEERBARE KARAMEL

Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.

Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecakemouse en bananentoffeetaart. Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Van rokerige zalm en witloftaartjes tot een stuk camembert, tjokvol zoete noten. En wat dacht je van een misokaramelsaus bij een portie noedels met gegrild spek?

Koken met karamel is een feestje voor zoetekauwen én liefhebbers van hartig.

Auteurs: Constan Heestermans & Marije Sietsma
Fotografie: Saskia Lelieveld
Ontwerp: Annelies Dollekamp
Aantal pagina’s: 128
Uitvoering: hardcover
ISBN: 978-94-92206-49-7
Prijs: € 17,50

Bestel hier