KOKEN MET PINDAKAAS | PINDAKAASLIEFHEBBERS |  HEALTH FOOD | VAN CURRY TOT CHOCOLAT CHIP COOKIES | GEZONDE VETTEN | LEKKER VET | PINDAKAASRECEPTEN | ZELF PINDAKAAS MAKEN

Pindakaas is véél meer dan fantastisch broodbeleg. Het bekende pindasmeersel doet het ook buitengewoon goed als smaakmaker. In gehaktballetjes of een Thaise curry, bijvoorbeeld. Of in cheesecake, over de popcorn of in lekker brosse pindakoeken.

Om aan de slag te gaan met dit boek hoef je echt geen pindakaasverslaving te hebben. Al zou het zomaar kunnen dat die alsnog ontstaat…

Auteurs: Saskia Lelieveld & Marije Sietsma
Vormgeving en illustratie: Jelle F. Post
Aantal pagina’s: 160
Uitvoering: hardcover met twee papiersoorten (in twee verschillende maten)
ISBN: 978-94-92206-43-5
Prijs: € 19,99

Bestel hier